You are here

Unable to add Interface to pull utilization graph

1 post / 0 new
mahendraraj1905_85217
mahendraraj1905_85217's picture
Unable to add Interface to pull utilization graph

Hi Gurus

I am newbie to Opsview..I have managed to configure our network devices in Opsview all working fine so far except one thing...we are having Brocade VDX switches in our infrastructure. OpsView can see the switches and can pull the detail like CPU, Memory, Fan status etc via SNMPv3.

However, I would like to monitor the utilization of critical interfaces on these Brocade Switches. When I do query the host the Opsview gets the list interfaces available and its status from the switch. But when I select the port(s) which I would like to monitor and submit, I get page cannot be displayed error and the port is not added to pull the utilization report. 

I tried searcing in google but no help so far. Can anyone please help me here why I couldn't add the interfaces from VDX switches.?

Below is the extract from query_host output...

 

<data>
  <host sysContact="Field Support." sysDescr="Brocade VDX Switch." sysLocation="End User Premise.">
    <interface id="402685952" ifAlias="" ifDescr="Trunk to Rbridge-1" ifLink="up" ifName="TenGigabitEthernet 0/1" ifSpeed="10Gbit/s" ifStatus="up" />
    <interface id="402718721" ifAlias="" ifDescr="Trunk to DC1-Core2" ifLink="up" ifName="TenGigabitEthernet 0/2" ifSpeed="10Gbit/s" ifStatus="up" />
    <interface id="402751490" ifAlias="" ifDescr="***BladeChassis03***" ifLink="up" ifName="TenGigabitEthernet 0/3" ifSpeed="10Gbit/s" ifStatus="up" />
    <interface id="402784259" ifAlias="" ifDescr="*** Trunk to VDX-7AD1-SW01 ***" ifLink="up" ifName="TenGigabitEthernet 0/4" ifSpeed="0kbit/s" ifStatus="down" />
    <interface id="402817028" ifAlias="" ifDescr="Trunk to Rbridge-5" ifLink="up" ifName="TenGigabitEthernet 0/5" ifSpeed="10Gbit/s" ifStatus="up" />
    <interface id="402849797" ifAlias="" ifDescr="Trunk to Rbridge-4" ifLink="up" ifName="TenGigabitEthernet 0/6" ifSpeed="10Gbit/s" ifStatus="up" />
    <interface id="402882566" ifAlias="" ifDescr="***BladeChassis03***" ifLink="up" ifName="TenGigabitEthernet 0/7" ifSpeed="10Gbit/s" ifStatus="up" />
    <interface id="402915335" ifAlias="" ifDescr="TenGigabitEthernet 0/8" ifLink="down" ifName="TenGigabitEthernet 0/8" ifSpeed="0kbit/s" ifStatus="down" />
    <interface id="402948104" ifAlias="" ifDescr="TenGigabitEthernet 0/9" ifLink="down" ifName="TenGigabitEthernet 0/9" ifSpeed="0kbit/s" ifStatus="down" />
    <interface id="402980873" ifAlias="" ifDescr="TenGigabitEthernet 0/10" ifLink="down" ifName="TenGigabitEthernet 0/10" ifSpeed="0kbit/s" ifStatus="down" />
    <interface id="403013642" ifAlias="" ifDescr="TenGigabitEthernet 0/11" ifLink="down" ifName="TenGigabitEthernet 0/11" ifSpeed="0kbit/s" ifStatus="down" />
    <interface id="403046411" ifAlias="" ifDescr="TenGigabitEthernet 0/12" ifLink="down" ifName="TenGigabitEthernet 0/12" ifSpeed="0kbit/s" ifStatus="down" />
    <interface id="403079180" ifAlias="" ifDescr="TenGigabitEthernet 0/13" ifLink="down" ifName="TenGigabitEthernet 0/13" ifSpeed="0kbit/s" ifStatus="down" />
    <interface id="403111949" ifAlias="" ifDescr="TenGigabitEthernet 0/14" ifLink="down" ifName="TenGigabitEthernet 0/14" ifSpeed="0kbit/s" ifStatus="down" />
    <interface id="403144718" ifAlias="" ifDescr="TenGigabitEthernet 0/15" ifLink="down" ifName="TenGigabitEthernet 0/15" ifSpeed="0kbit/s" ifStatus="down" />
    <interface id="403177487" ifAlias="" ifDescr="TenGigabitEthernet 0/16" ifLink="down" ifName="TenGigabitEthernet 0/16" ifSpeed="0kbit/s" ifStatus="down" />
    <interface id="403210256" ifAlias="" ifDescr="TenGigabitEthernet 0/17" ifLink="down" ifName="TenGigabitEthernet 0/17" ifSpeed="0kbit/s" ifStatus="down" />
    <interface id="403243025" ifAlias="" ifDescr="TenGigabitEthernet 0/18" ifLink="down" ifName="TenGigabitEthernet 0/18" ifSpeed="0kbit/s" ifStatus="down" />
    <interface id="403275794" ifAlias="" ifDescr="***To Bladechassis01***" ifLink="up" ifName="TenGigabitEthernet 0/19" ifSpeed="10Gbit/s" ifStatus="up" />
    <interface id="403308563" ifAlias="" ifDescr="***BladeChassis02***" ifLink="up" ifName="TenGigabitEthernet 0/20" ifSpeed="10Gbit/s" ifStatus="up" />
    <interface id="403341332" ifAlias="" ifDescr="TenGigabitEthernet 0/21" ifLink="down" ifName="TenGigabitEthernet 0/21" ifSpeed="0kbit/s" ifStatus="down" />
    <interface id="403374101" ifAlias="" ifDescr="TenGigabitEthernet 0/22" ifLink="down" ifName="TenGigabitEthernet 0/22" ifSpeed="0kbit/s" ifStatus="down" />
    <interface id="403406870" ifAlias="" ifDescr="***To Bladechassis01***" ifLink="up" ifName="TenGigabitEthernet 0/23" ifSpeed="10Gbit/s" ifStatus="up" />
    <interface id="403439639" ifAlias="" ifDescr="***To BladeChassis02***" ifLink="up" ifName="TenGigabitEthernet 0/24" ifSpeed="10Gbit/s" ifStatus="up" />
    <interface id="671088641" ifAlias="" ifDescr="*** vLAG to 7AA2-RTR03 7AA2-RTR04 ***" ifLink="up" ifName="Port-channel 1" ifSpeed="10Gbit/s" ifStatus="up" />

 

Thanks in advance for your help.