You are here

Error Retrieving Update From Opsview

3 posts / 0 new
Last post
jtsarp
jtsarp's picture
Error Retrieving Update From Opsview

So i recently installed Opsview Core on a Centos 6.5 machine. I followed the installation guide to the letter, and i can access the opsview web portion. The only problem is, whenever it goes to refresh, it fails, and says Error retrieveing update from Opsview. Will continue to try. Only it never seems to manage to get an update. And if click on the UP links under Host or Service status, i get Apache Error 500

# service opsview status Nagios is running # service opsview-web status Running # service httpd status httpd (pid  8604) is running...   Everything appears to be running, and i followed the guide at :
http://docs.opsview.com/doku.php?id=opsview-core:centos-installation
For my installation.   Any ideas would be greatly appreciated!
youngy
youngy's picture
Re: Error Retrieving Update From Opsview

I have not experienced this myself but there has been another thread on this which may help

http://www.opsview.com/forum/opsview-community-edition/getting-started/e...

jtsarp
jtsarp's picture
Re: Error Retrieving Update From Opsview

Bit of an update:

Strangely enough, it does seem to be able to update at some points. I added a remote agent to a windows VM, and it wasn't able to connect and so gave all the processes CRITICAL displays. After i added a firewall exception on the windows VM, and preformed a mass recheck on the Opsview Web interface, it updated with OK displays, but it still gives me error updates on the 30 second refresh timer.