You are here

Push notification stopped working

6 posts / 0 new
Last post
jaroslav
jaroslav's picture
Push notification stopped working

Hello,

I have configured push notification and it has been working for couple of days. I was receiving notifications to my iOS.

Then suddenly delivering of push notification stopped. I am not aware of any configuration changes which might be related to this.

I tried to check log file "/usr/local/nagios/var/log/notify_by_ios_push.log"

It contains:

2013-08-08 17:50:51 [67.207.141.115] 500 Can't connect to push.opsview.com:443 (certificate verify failed) sent messages: N/A and took 0.517335176467896 seconds
2013-08-08 17:50:51 [31.222.180.31] 500 Can't connect to push.opsview.com:443 (certificate verify failed) sent messages: N/A and took 0.284913063049316 seconds
 

Not sure whether this is a reason or not.

Please advice.

Thank you.

Jaroslav

arthur.dorfner@gmg.biz
arthur.dorfner@gmg.biz's picture
Re: Push notification stopped working

Hello,

 

Is there any update to this issue?

We have the same problem.

It looks like a root-CA problem

 

Arthur

smarsh
smarsh's picture
Re: Push notification stopped working

Hello,

Can you (both) confirm your Opsview versions? 

Best,

Sam

jaroslav
jaroslav's picture
Re: Push notification stopped working

Hi Sam,

Opsview Core 3.20130522.0
Monitoring Engine Program Version:    4.0.20130107

 

BR,

Jaroslav

arthur.dorfner@gmg.biz
arthur.dorfner@gmg.biz's picture
Re: Push notification stopped working

Hi Sam

Since an update from Ubuntu Linux yesterday it looks like working again.

 

Thanks

Arthur

jaroslav
jaroslav's picture
Re: Push notification stopped working

Yes, you are right. Ubuntu (opsview-appliance in my case) updates solved the issue.

 

Thanks.

Jaroslav